Trenger du klær med logoen til din bedrift på?

Vi er forhandler av blant annet  Clique, Easy living, Tracker og Fruit of the loom. I katalogene lengre ned på siden finner du masse forskjellige typer klær av alle slag, noe for alle. I disse katalogene finner du blant annet t-skjorter, piquè, gensere, hettejakker, hettegensere, fleecejakker, fleecegensere, bukser, shortser, luer, sekker bagger, forstykker, skjorter av ulike varianter, kokkejakker og legeuniformer fins også.

Det blir for langt om vi skal ramse opp hvert enkelt produkt som finnes men om du tar en titt i katalogene så finner du nok noe som du og din bedrift ønsker. I Katalogene finner du også inspirasjon og informasjon om produktene, vaskehenvisninger, størrelsestabeller og fargealternativer.

Når du har funnet det produktet du vil ha så er vi behjelpelig med profilering av firmaet eller bedriften på alle måter.

Vi trykker akkurat din logo og din tekst på produktene som ønsket.

Ditt ønske er vår utfordring, vi jobber for deg!  

Ved bestilling eller spørsmål, ta kontakt på: Mail: fred@sarpsborgprofilering.no

Communicating promowear

Klær har alltid vært en måte å uttrykke seg på: De viser hvor du kommer fra og hvilken gruppe du tilhører. I sin nye form, kaller vi dette for Communicating promowear. Tilgjengeligheten i store kvanta, så vel som i mange stiler og farger, som gjør profilklær til det media som står menneskene nærmest.

De små forskjellene
Det er ofte små detaljer som danner grunnlaget for synet på din bedrift, og da er det viktig å ikke glemme detaljene. Profilering og synlighet er viktig for bedriften, jo mer dere synes jo bedre er det.

Tilpasset ditt firma
Vi plasserer din firmaprofil på produktene. Du kan få din logo trykket i en eller flere farger. Vi hjelper dere med trykk av både logo og tekst på alt av klær og tilbehør.

firmaprofilering_patriot1_sarpsborg_trykk_klaer_bedrift

Clique katalog

Firmaprofilering på klær

Easy Living katalog

Firmaprofilering på klær

Tracker katalog

Firmaprofilering på klær

Fruit of the Loom katalog

Firmaprofilering på klær