Se alle våre kataloger her


Firmaprofilering

Trenger du nye visittkort? Bytte logo eller tekst på dine arbeidsklær?

Ønsker du deg firmalogoen på bilen?

Er du en helt ny bedrift som trenger profilering på vinduene på kontoret eller restauranten?

Trenger du skilt eller meny på utsiden av bygget?

Har du åpningstidene på døren og du trenger å endre dem? Eller ønsker du deg åpningstider på døren, eller vinduet?

Er du ikke helt sikker på hva du ønsker og trenger til profilering på din bedrift? Vi kan hjelpe deg med å komme frem til hva du trenger for best mulig profilering av din bedrift

Vi hjelper deg med alt av profilering, ditt ønske er vår utfordring.

Send oss en melding på hva du ønsker så skal vi se på hva vi kan gjøre for dere.

Hva ønsker du?

De fleste bedrifter som bestiller profilering har planene klare på hva dem ønsker mens andre er ikke helt sikre på hva dem ønsker og hva dem trenger. Noen ønsker bare enkle t-skjorter med firmalogoen på brystet, andre vil gjøre det mer avansert.  Nedenfor kan du finne noen enkle tips og eksempler på hva du kan gjøre:

Restauranter

Her kan dere bruke forstykke med logo og navn, skjorter med logo på, cardigan  og jakker med firmalogoen på ryggen, kjekt å ha vis man skal ut på butikken. Her er det mange forslag, flere fins i katalogene eller stikk innom butikken for å se å ta på produktene.

Snekkere og bygg 

Her kan dere bruke T-skjorter med logo og navn på, gensere med logo og navn, fleecejakker og hettejakker med logo og navn, snekkerbukser med logo på, dresser med logo og navn, Her er det mange forslag, flere fins i katalogene eller stikk innom butikken for å se å ta på produktene.

Service, transport og anlegg 

Her er det varselklær som står i fokus for mange, Bedriftene ønsker varselklær med logo og navn på jakkene. Vi har også klær til å ha under varselklærne også her kan du få logo og navn på t-skjorter og gensere

Service og kontor 

Vi har skjorter, t-skjorter, pique`er, gensere, jakker og vester her er det mange muligheter og alle mulighetene kan man få logo og navn trykt på.

Vi leverer det du ønsker av trykkprofilering til ditt firma.  Enten det er bannere, klær, print eller andre elementer du trenger til profilering.

Du trenger bare fortelle oss hva du ønsker så ordner vi resten!

    [recaptcha]